Skip to main content Skip to footer

Persondata

Behandling af personoplysninger
Fælleskassen har altid lagt stor vægt på at bevare fortroligheden om de andelshavere, kunder og personer, som vi er i kontakt med. Derfor er korrekt og forsvarlig behandling af personoplysninger meget vigtig for os.

Vi registrerer og bruger oplysninger om dig for at kunne rådgive dig bedst muligt, tilbyde dig de bedste løsninger, beskytte dig mod svindel og samtidig leve op til de lovkrav, der gælder for os som en finansiel institution.

Fælleskassen modtager og indhenter information om dig, hvis du kontakter os, er andelshaver eller har en anden relation til Fælleskassen. Det sker, for at vi kan tilbyde dig en god service - uanset om det er personlig rådgivning eller vejledning om de relevante produkter og ydelser, vi tilbyder.

Her kan læse mere om vores behandling af dine persondata:

Behandling af personoplysninger

Rettigheder i forbindelse med persondata
Behandler vi personoplysninger om dig, har du en række rettigheder, herunder en ret til indsigt i de oplysninger vi behandler om dig og ret til at få slettet eller rettet oplysninger, hvis de er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante for Fælleskassen. Dog skal du være opmærksom på, at vi kan være forpligtet af lovgivningen til at gemme visse oplysninger om dig - også hvis du ikke længere er andelshaver og kunde i Fælleskassen.

Hvis du ønsker indsigt eller ønsker at gøre én af dine øvrige rettigheder gældende, kan du sende en besked til os i Netbank. Du kan også henvende dig i Fælleskassen.

Som en del af behandlingen af din anmodning skal vi sikre os, at vi ikke udleverer dine oplysninger til uvedkommende, og at vi i øvrigt behandler dine oplysninger korrekt. Du vil derfor blive bedt om at identificere dig, hvis du ikke henvender dig via Netbank.

For yderligere oplysninger kontakt:
Andelskassen Fælleskasssen
Bernhard Bangs Allé 27
2000 Frederiksberg
ATT: GDPR

du kan også skrive til faelleskassen@faelleskassen.dk

Hvis din mail indeholder personoplysninger, beder vi dig skrive til os i din Netbank, hvor kommunikationen sker i et beskyttet miljø, hvor du trygt kan skrive dine personlige oplysninger.

Fælleskassen

Bernhard Bangs Allé 27
2000 Frederiksberg

Telefon 35 39 45 40

faelleskassen@faelleskassen.dk

CVR-nr.: 69556728

Åbningstider

Mandag 10-16

Tirsdag 10-16

Onsdag 10-18

Torsdag 10-16

Fredag 10-16

Vil du vide mere

Tag en snak med din rådgiver om hvordan vi bedst kan hjælpe dig!