Generelt om investering

Vil du gerne investere og have mulighed for at få mere ud af dine penge? Så kan vi hjælpe med rådgivning, der gør det lettere for dig at vælge, hvordan du skal investere.

Vi tilbyder både ansvarlig puljeinvestering af din pension, professionelt plejede porteføljer gennem Sparinvest, placering af frie midler på en Investeringskonto FRI samt selvforvaltet handel af udvalgte værdipapirer direkte i din netbank.

Hos Fælleskassen har vi solid erfaring med og en bred vifte af produkter inden for ansvarlig investering. Her på siden kan du læse mere om de løsninger vi kan tilbyde, uanset om du ønsker at handle aktier egenhændigt eller vil investere langsigtet til gavn for både din privatøkonomi, samfundet og naturen.

Husk, at det altid er en god idé at sætte dig ind i de finansielle markeder og dit eget økonomiske grundlag for investering. Du bør aldrig investere mere, end du kan tåle at tabe. For selvom nogle investeringer er mere stabile end andre, er et værdipapirs historik aldrig en sikker indikation af fremtidigt afkast.