Når du skal købe andelsbolig

Andelsbevægelsen er grundlaget for Fælleskassen. Vi er nemlig ejet af vores medlemmer på samme måde som andelsboligforeningerne.

Derfor sætter vi en stor ære i at være et fordelagtigt pengeinstitut for andelshavere, for vi er alle i samme båd!

Andelsboligerne er én af de mest populære alternativer til ejerboliger, men vi finansierer flere andre slags boformer, som du kan læse mere om her

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på andelsboliglån og tilbyder ens renter til alle

Vores rådgivere er specialiserede i at håndtere andelsboliglån.

Lad os lære hinanden at kende, så vi kan skræddersy finansieringen af din drømmebolig til din økonomiske situation.

Vi hjælper dig sikkert gennem købsprocessen 

Vi ved, at klare og ærlige svar er vejen frem. Derfor står vores rådgivere klar til at svare på alle dine spørgsmål og guide dig gennem processen. Vi ønsker at opbygge et tillidsfuldt forhold til dig, hvor du føler dig tryg og fuldt informeret hele vejen.

Processen bag at købe eller renovere andelsbolig kan være kompleks – det forstår vi hos Fælleskassen. Derfor er det vores mål at gøre det så let og problemfrit for dig som muligt, og vi står klar til at vejlede dig igennem hele forløbet.

Når du køber en andelsbolig, betyder det, at du køber en andel af en boligforening. Du ejer ikke selve boligen, men du får retten til at bo i den og nyde godt af de fælles faciliteter i foreningen. Som ved stort set alle boligkøb får du brug for finansiering, og det er her Fælleskassen kommer ind i billedet.

Her er 8 gode råd når du skal købe andelsbolig.

Køb af en andelsbolig kan være en glimrende måde at komme ind på boligmarkedet, især hvis man ikke har økonomi til at købe en traditionel ejerbolig. Det giver dig mulighed for at blive en del af en fællesskabsorienteret boligforening og nyde godt af de fordele, der følger med. Men hvis du står og skal købe ejerbolig, kan vi også sagtens hjælpe!
Læs mere her