Bliv boligrådgiver i fremtidens andelskasse

Fælleskassen er en selvstændig andelskasse beliggende på Frederiksberg. Vi er stiftet i 1985 baseret på et idégrundlag om bæredygtig økonomi og fællesskab. Vores fokus på miljø, demokrati og social ansvarlighed har været en del af vores DNA lige fra starten af. Derfor er vi i øjeblikket i proces med at blive B-Corp certificeret, så vi kan dokumentere, at vi internationalt er blandt de mest ambitiøse i arbejdet med at skabe en mere balanceret verden.

I Fælleskassen kan vi se, at mange ønsker et pengeinstitut med vores værdier. De bedste ambassadører er ofte vores egne kunder, der anbefaler os til andre, og det betyder, at vi får mange nye kunder. Vi har derfor brug for en privatrådgiver, der har stor erfaring med rådgivning af privatkunder og på sigt gerne vil være ansvarlig for boligområdet.

Som ny rådgiver i Fælleskassen, vil du få ansvaret for at opbygge og vedligeholde din egen kundeportefølje. Vi lægger særlig vægt på din ekspertise inden for boligrådgivning, da det er et område, der fylder meget for vores kunder.

Da vi er en lille organisation med 16 medarbejdere, vil du blive en vigtig del af det tætte samarbejde med Fælleskassens øvrige medarbejdere og ledelse. Vi benytter BEC som banksystem og udover vores egne løsninger tilbyder vi kunderne løsninger i samarbejde med Totalkredit, DLR, Nærpension, Privatsikring og Sparinvest m.fl.

Vi forventer, at du:

  • Kan identificere dig med vores profil og værdier.
  • Viser stor interesse for dine kunder og indlevelse i deres situation.
  • Brænder for at arbejde i en mindre organisation, hvor du kan gøre en afgørende forskel for vores kunder og andre samarbejdspartnere.
  • Har en bankfaglig baggrund og vant til at rådgive privatkunder hele vejen rundt.
  • Har kendskab til BEC’s rådgivningssystemer.

Samtidig er din tillidsvækkende adfærd, humoristiske sans og evne til at udvise begejstring med til at skabe en positiv og givende atmosfære i vores samarbejde både internt og med kunderne.

Vi er kendetegnet ved en “flad” organisation, korte beslutningsgange og en åben og uformel kultur med stor medarbejdertilfredshed.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at ringe til Filialchef Lars Michael Jensen på tel:+4522222033 eller Direktør Thorleif Skjødt på tel:+4521474418

Ansøgningsfrist 3. november 2023. Send venligst din ansøgning mærket ”Rådgiver Fælleskassen” til lars@faelleskassen.dk. Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Der vil løbende blive afholdt samtaler.