Skip to main content Skip to footer

Kom godt i gang som investor

Som ny investor kan det være svært at få et overblik over, hvorfor det er en god idé at gå igennem en investeringsforening frem for selv at investere sine penge.

Som privat investor kan du købe og sælge Sparinvests investeringsprodukter gennem Fælleskassen, som også kan tilbyde dig rådgivning om investering.

Flere end 850.000 danskere har placeret ca. 200 mia. kr. i investeringsforeninger. Men som ny investor kan det være svært at få et overblik over, hvorfor det er en god idé at gå igennem en investeringsforening frem for selv at investere sine penge.

Der er nemlig mange spørgsmål, der skal tages stilling til først. Skal du investere dine penge i aktier eller obligationer, danske eller udenlandske værdipapirer? Hvor risikovillig er du, og hvor mange af dine hårdt tjente penge skal du investere? Alle disse spørgsmål kan du få svar på i dit pengeinstitut.

Fordelen ved en investeringsforening er, at du kan trække på erfarne investeringseksperter, der ved, hvad de gør, og samtidig få en god spredning i forskellige værdipapirer for selv små beløb. Og så sparer du tid. Og kan sove godt om natten, mens nogle andre passer dine penge.

Se med her, hvis du overvejer at investere dine penge i en investeringsforening. Animationen fortæller om alt det, der sker fra du går ind i dit pengeinstitut og investeringen står på dit depot.

Du kan læse mere om Sparinvest og deres afdelinger her

Vil du vide mere

Tag en snak med din rådgiver om hvordan vi bedst kan hjælpe dig!