Skip to main content Skip to footer

Vi betyder meget for få - i stedet for at betyde lidt for mange.

Andelskassen Fælleskassen er baseret på et idégrundlag om bæredygtig økonomi, fællesskab og solidaritet. Kunderne ejer Fælleskassen og har bestemmende indflydelse via repræsentantskabet og bestyrelsen. På den måde sikrer vi at vores pengeinstitut altid vil vægte holdninger og værdier højere end store overskud og udbetaling af udbytte.

Vores grønne og socialt ansvarlige tilgang til bankverdenen blandet med almindelig sund fornuft og tålmodighed har gjort os til Danmarks sikreste andelskasse 2016.

Der er kunder, der vælger os, fordi de kan se ideen om noget-for-noget princippet. Der er kunder, der vælger os, fordi de benytter og støtter det lokale forretningsliv.
Og der er virksomheder der vælger os på grund af vores grøn vækst program, der hjælper til med opstart af grønne, bæredygtige projekter. Og så er der en del af os der hellere vil være et navn end et nummer. Os der gerne vil være et kendt ansigt i et lille pengeinstitut.
Hele Danmarks.
Frederiksbergs eneste.

Vi er faktisk Frederiksbergs eneste lokale pengeinstitut, selvom vi har kunder fra hele landet.

Til forskel fra mange andre pengeinstitutter skal vi ikke tjene penge på vores kunder til fordel for vores aktionærer. Hver en krone, af det overskud vi oparbejder, bliver i Fælleskassen til konsolidering og udvikling – til glæde for andelshaverne og lokalområdet. Vi ved nemlig, at penge er et middel til at nå sine mål. Og dem vil vi hjælpe vores kunder med at nå.

Som kunde kommer du til at kende din rådgiver rigtigt godt. Vores rådgiver bliver nemlig hos os – og for dig i mange år. Så få din egen. Lige her

Vil du vide mere

Tag en snak med din rådgiver om hvordan vi bedst kan hjælpe dig!