Skip to main content Skip to footer

Rådgiver til Fælleskassen

Rådgiver til private og mindre erhvervskunder

Fælleskassen er en selvstændig andelskasse, der er stiftet i 1985 baseret på et idégrundlag om bæredygtig økonomi og fællesskab. Fokus på miljø, klima, demokrati og social ansvarlighed har været en del af vores DNA lige fra starten af. Derfor er vi i øjeblikket også i proces med at blive B-Corp certificeret.

Fælleskassen er beliggende på Frederiksberg og driver pengeinstitut med en sund og bæredygtig økonomi til gavn for andelshavere og kunder, som vi ønsker at være tæt på.

I Fælleskassen er vi glade for, at mange ønsker et pengeinstitut med vores værdier og det betyder, at vi får mange nye kunder. Vi har derfor brug for en ny rådgiver, der kan rådgive privatkunder og mindre erhvervskunder og samtidig gerne vil udvikle sig yderligere som erhvervsrådgiver.

Som ny rådgiver i Fælleskassen, vil du få ansvaret for at opbygge og vedligeholde din egen kundeportefølje. Du vil være med til at sikre en høj grad af kundetilfredshed, og rådgive kunderne om de rette løsninger, der dækker deres behov.

Da vi er en lille organisation med 17 medarbejdere, vil du indgå i et tæt samarbejde med Fælleskassens øvrige medarbejdere og ledelse. Vi benytter BEC som banksystem.

Vi forventer, at du:

  • brænder for at arbejde i en mindre organisation, hvor du er med til at gøre en forskel for kunder og andre samarbejdspartnere.
  • har en bankfaglig baggrund
  • har erfaring som privatrådgiver med et ønske om at udvikle dig som erhvervsrådgiver. Vi skal nok hjælpe med uddannelse på området.
  • har kendskab til BEC systemet
  • er struktureret, effektiv og har orden i tingene
  • er tillidsvækkende, har humoristisk sans og kan udvise begejstring
  • er med til at sikre et godt og konstruktivt samarbejde både internt og overfor kunder
  • har gode kommunikationsevner på dansk - såvel skriftligt som mundtligt.

Du tilbydes en spændende stilling, hvor du får mulighed for at påvirke og præge Fælleskassens udvikling. Du kommer til at arbejde sammen med et fagligt kompetent team, som alle brænder for Fælleskassens idegrundlag. Vi er kendetegnet ved en "flad" organisation, korte beslutningsgange og en åben og uformel kultur med stor medarbejdertilfredshed.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at ringe til Filialchef Lars Michael Jensen på tlf.nr. 2222 2033 eller Direktør Thorleif Skjødt på tlf.nr. 21474418.
Ansøgningsfrist 15. juni 2022. Send venligst din ansøgning mærket ”Rådgiver Fælleskassen” til lars@faelleskassen.dk. Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Der vil løbende blive afholdt samtaler.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

About the author

Fælleskassen

Fælleskassen - Din lokale andelskasse

Vil du vide mere

Tag en snak med din rådgiver om hvordan vi bedst kan hjælpe dig!