Skip to main content Skip to footer

Bliv studentermedhjælper i fremtidens andelskasse

Fælleskassen er en selvstændig andelskasse, der er stiftet i 1985 baseret på et idégrundlag om bæredygtig økonomi, fællesskab og demokrati. Fokus på miljø, klima og social ansvarlighed har været en del af vores DNA lige fra starten af. Vi er i øjeblikket i gang med at blive B Corp certificeret, så vi kan dokumentere, at vi internationalt er blandt de mest ambitiøse i arbejdet med at skabe en mere bæredygtig verden.

Fælleskassen er beliggende på Frederiksberg og driver pengeinstitut med en sund og bæredygtig økonomi til gavn for andelshavere og kunder, som vi ønsker at være meget tæt på.

I Fælleskassen kan vi se, at mange ønsker et pengeinstitut med vores værdier, De bedste ambassadører er vores egne kunder, der ofte anbefaler os til andre. Derudover er vi ikke de mest synlige, og derfor er der mange der ikke kender os, og hvad vi står for.

Derfor er vi i gang med at styrke vores branding, marketing og kommunikation. Vi vil gerne vise, hvem vi er gennem det vi gør. Blandt andet uddeler vi hvert år op til 250.000 kr. til grønne, bæredygtige eller sociale projekter. Se mere på www.faellespuljen.dk

Som studentermedhjælper vil du blive involveret i vores arbejde med ovenstående tre områder i samarbejde med vores rådgivere på området, og vi vil lytte til dine input, fx i forhold til, hvordan vi agerer på de sociale medier. Desuden skal du hjælpe med en række administrative opgaver.

Vi er en lille organisation med 15 medarbejdere, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

Som studentermedhjælper forventer vi, at du:

  • Kan identificere dig med vores profil og værdier.
  • Har erfaring med og lyst til at bruge sociale medier.
  • Har lyst til at arbejde med vores hjemmeside.
  • Har lyst til at involvere dig i arbejdet samt komme med dine input til, hvordan vi øger vores synlighed har mod på at komme med ideer til, hvordan vi knytter nogle af vores kunder sammen fx i form af et community eller lignende har gode kommunikationsevner på dansk.
  • Trives med administrative ad hoc opgaver

 

Du sender din ansøgning til mærket ”studentermedhjælp Fælleskassen” til lars@faelleskassen.dk Vi ser frem til at modtage din ansøgning.


Der vil løbende blive afholdt samtaler.

 

 

About the author

Fælleskassen

Fælleskassen - Din lokale andelskasse

Vil du vide mere

Tag en snak med din rådgiver om hvordan vi bedst kan hjælpe dig!