Privat

Fælleskassen er en andelskasse, der ejes af kunderne

Det er lettere at skifte bank, end man tror. Vi ordner alt det praktiske med din gamle bank, og sørger for, at alle dine automatiske betalinger fortsætter uændret.

Hvis du ønsker at låne penge til uddannelse, bolig, bil eller forbrug, eller har gamle lån, som du ønsker vi skal overtage, bliver du kreditvurderet på almindelige vilkår.

Hvis du vil være kunde i Fælleskassen kan du ringe eller skrive til os, og aftale et møde.

 

Hvorfor vælge Fælleskassen?

De private kunder, der har valgt Fælleskassen som deres pengeinstitut, har gjort det af flere forskellige årsager.

Der er kunder, der vælger Fælleskassen, fordi de kan se ideen om noget-for-noget princippet, også kaldet andelskroneprincippet. Du kan se mere om andelskroneprincippet her.

Der er kunder, der vælger Fælleskassen, fordi de gerne vil bidrage med at benytte det lokale forretningsliv. Fælleskassen er Frederiksbergs eneste lokale pengeinstitut. Men vi har selvfølgelig kunder fra hele landet.

Der er kunder, der hylder Fælleskassens grønne profil, og gerne vil bidrage med hjælp til opstart af grønne, bæredygtige projekter. Du kan læse mere om Fælleskassens Grøn Vækst Pulje her.

Endelig har vi kunder, der sætter stor pris på at være et kendt ansigt i et lille pengeinstitut, frem for at være et lille nummer i en storbank. I Fælleskassen kan vi også bryste os af at personalegennemstrømningen er meget lille. Man kommer derfor som kunde til at kende sin rådgiver rigtigt godt - og skal ikke gentage sin livshistorie for et nyt ansigt hver gang!

I modsætning til de fleste andre pengeinstitutter skal Fælleskassen ikke tjene penge til udbytte til aktionærer. Hver en krone, af det overskud vi oparbejder, bliver i Fælleskassen til konsolidering og udvikling - og andelshaverne kan dermed glæde sig over at deres eget pengeinstitut bliver stærkere år for år.

Andelskassen Fælleskassen   •   Bülowsvej 48A   •   1870 Frederiksberg C   •   tlf: 35 39 45 40   •    email: faelleskassen@faelleskassen.dk   •   CVR: 69556728       Fb _logo _bg               Fælleskassen  har fået et påbud fra Finanstilsynet. Se påbudet her