Erhverv

Hvis du som erhvervskunde skulle være usikker på, om Fælleskassen vil være i stand til at håndtere dine bankforretninger, kan vi berolige dig med, at det kan vi.

Fælleskassens størrelse gør, at vi ikke kan håndtere meget store erhvervsvirksomheder. Men vi har 25 års erfaring i at håndtere små og lidt større virksomheder Vi kan tilbyde alle de gængse bankprodukter, som du og vores andre erhvervskunder efterspørger, og vi samarbejder med andre pengeinstitutter om særlige opgaver som pengeoverførsler til/fra udlandet.

Som erhvervskunde i Fælleskassen vil du også kunne drage fordel af Fælleskassens andelskroneprincip. Du kan læse mere om dette princip her.

Har dit firma - ligesom Fælleskassen - en grøn profil, kan det tænkes, at vi passer endnu bedre sammen. Har du eksempelvis et bæredygtigt projekt, der bare ikke er blevet til noget endnu, bl.a. pga. manglende interesse fra dit pengeinstitut, så lad os se på det. Det kan være, at Fælleskassens Grøn Vækst er noget for dig. Takket være andre andelshaveres lyst til at støtte bæredygtige projekter med andelskroner, så kan det være, at netop dit projekt kan komme i luften til en lav rente. Du kan læse mere om Grøn Vækst her.

Andelskassen Fælleskassen   •   Bülowsvej 48A   •   1870 Frederiksberg C   •   tlf: 35 39 45 40   •    email: faelleskassen@faelleskassen.dk   •   CVR: 69556728       Fb _logo _bg               Fælleskassen  har fået et påbud fra Finanstilsynet. Se påbudet her