Spring til indhold

 

I Fælleskassen arbejder vi for at fremme demokratiet samt viden og forståelse om, hvorfor det er så vigtigt for vores samfund. 

Vi har altid lagt vægt på demokrati, netværk og tætte relationer til vores kunder, andelshavere og samarbejdspartnere, men nu gør vi en ekstra indsats for at styrke demokratiet i danske virksomheder. 

Vi har nemlig oprettet en demokratisk iværksætterhub. Et mødested for iværksættere der mangler hjælp til at komme i gang med deres idéer. Derfor kan demokratiske virksomheder få tildelt en eller flere arbejdspladser gratis i en periode. 

Konkret betyder det, at vi donerer arbejdsstationer til demokratiske iværksættere i Demokrati Garage på Rentemestervej 57. Fælleskassen lejer et af de nye dejlige rækkehuse og donerer 6 arbejdspladser til demokratiske iværksættere. Udvælgelsen sker i samarbejde med Kooperationen, som finder og udvælger dem, som  lever op til vores kriterier. Lokalerne giver nye iværksættere tag over hovedet samt et sted at være, hvor de kan dyrke fællesskaber med ligesindede. 

Faktisk har vi siden 1985 hjulpet virksomheder, institutioner og ildsjæle i gang med grøn vækst og lokale, sociale og bæredygtige initiativer. Det betyder fair finansiering til og af demokratiske virksomheder, bestyrelsespost i foreningen Demokrati Garage, finansiering af oprettelsen af området Demokrati Garage samt gratis rådgivning af demokratiske virksomheder hver fredag i Demokrati Garage.

Vil du være del af vores demokratiske fællesskab for iværksættere, så send en mail til demokrati@faelleskassen.dk og fortæl om din virksomhed, behov og ønsker.

Vil du vide mere

Tag en snak med din rådgiver om hvordan vi bedst kan hjælpe dig!